Koncertek Kapuváron

Shop-Stop Pizzéria & Café

December 6-án szombaton, 20 órától hallgathatják meg az érdeklődők a Maszkura és a Tücsökraj valamint a Créme de la Pop koncertjét a Shop-Stop Pizzéria & Café-ban (Kapuvár, Fő tér 3.). A „Shopiban” egészen december 30-ig további izgalmas programokkal várják a látogatókat.

A 2007-ben alakult Maszkura és a tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik legmagasabb művészi színvonalon zenélő bandája, mely folyamatos sikerrel koncertezik a hazai klubokban és fesztiválokon. A cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát. Az önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják a dalokat. Magával ragadó zenéjük a legjobb SOUL / FUNK / HIP-HOP muzsikák hagyományain alapuló, kísérletező, szenvedélyes esztétikai álmodozás.

 A Créme de la Pop tagjai 2013. tavaszán tettek szent fogadalmat, hogy közös erővel megmentsék a 90-es évek számukra legkedvesebb magyar dalait a kifakulástól és a lassú elmúlástól. Mi sem alkalmasabb erre – gondolták -, mint egy másik veszélyeztetett zenei kinccsel való házasítás. ez pedig a „manouche”, a 30-as évek francia swing stílusa...

 További programok:

December 13.

Slam Jr. Goyes

December 27.

Ladánybene 27

December 28. Kapuvári Dumaszínház

December 30.

Intim Torna Illegál

 

Érdeklődni lehet: http://shopstop.hu/kapcsolat/

2014.11.28