2326

Import Impró – Epizód

Új formátumú előadás a Rómer Házban

Újabb remek előadással varázsolta el közönségét az Import Impró Társulat november 22-i, pénteki fellépése során a Rómer Házban. Mindamellett, hogy a tőlük megszokott humorban és improvizációs tehetségben lelhette örömét a néző, egy egészen új formátumot mutattak be. Epizód című debütáló előadásuk most először volt látható a színpadon.

Az Improvizációs színház helyi kezdeményezésként 2008 óta színesíti a győri kulturális események kínálatát, és szórakoztatja a közönséget. Az elmúlt 6 évben több, mint 100 alkalommal játszották interaktív előadásaikat, bejárták az országot Miskolctól Pécsig. Rögtönzéses játékaikat különböző formátumokban kínálják.

Mint ahogy az a társulatra jellemző, most is a közönséggel együtt építették a történéseket. Ellenben a korábbi előadásokkal szemben, kevesebb volt a szabályjáték, összefüggőbben rögtönöztek, és a jelenetek egymásra épültek fel. A szórakozás és nevetés természetesen így sem maradt el. A közönség egy kis időre kiléphetett a hétköznapi életből, elfelejthette a gondokat, és néhány pillanatra átadta magát a rögtönzés és váratlan megoldások világának. Ahogy az életben sokszor kiszámíthatatlan, hogy mi lesz a következő lépés, és vajon merre érdemes továbbindulnunk, úgy ez a műfaj is számtalan meglepetést tartogat. Éppen ennek köszönhetően mutat be a hagyományos színházi előadásokkal szemben egy egészen újfajta stílust.

Aki szeretne egy felejthetetlen estén részt venni, annak feltétlenül ajánlom, hogy szánjon néhány órát a társulat fiatal tehetségeire! Kortól függetlenül garantált a szórakozást kicsiknek, nagyoknak, gyerekeknek, felnőtteknek. A soron következő előadásokról az Import Impró Társulat Facebook-oldalán tud tájékozódni.
 

Szuchy Brigitta

2014.11.26