A Győri Szalon a Széchenyi téri nyílt napon

Őszinte mosolyokat gyűjtöttünk

Megmondtuk, hát így is lett. A Győri Szalon nemcsak a szavát, hanem a lelkesedését, jóindulatát és elkötelezettségét is tartja a város kulturális eseményei mellett csakúgy, mint szándékát a személyes jelenlétre olvasói felé. Mert a június 10-i, szombati Széchenyi téri Nyílt napon – ahogyan előre jeleztük – lájkok helyett mosolyok gyűjtésére határoztuk el magunkat, amelyek a cikk alján lévő galériában csodálatos gyűjteményben öltöttek maradandó emléket.

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér online kulturális magazinja is felütötte táborát a város művészeti, közgyűjteményi és közművelődési intézményei között. A Széchenyi téren a színpaddal szemben telepedtünk le, hogy offline is felhívjuk magunkra a figyelmet. Erre a napra kettős játékkal készültünk többszörös nyerési eséllyel (a részletek itt olvashatók!), hogy lehetőséget kínáljunk nemcsak a velünk való találkozásra, hanem arra is, senki se távozzon üres kézzel!

És mi tartottuk a szavunkat: aki részt vett erre a napra kitervelt játékaink bármelyikén, a Győri Szalon ajándékcsomagját vehette birtokába (üvegbögre, toll, bevásárlókocsi-érme, leporelló), illetve jogot nyert a könyvcsomag-sorsolásra is! S mivel az emberek a közhiedelemmel ellentétben nyitottak, jószándékúak és – ami most a legfontosabb – mosolygósak, sokan adták arcukat és vidámságukat nekünk egy-egy fotó formájában, hogy az írás végén látható képgaléria számlálója a 100-at is túllépje. További kellemes böngészést és ismerős-keresést kívánunk az összegyűlt arcok között! Jó volt szombaton együtt lenni veletek/önökkel!

2017.06.10