Nézz szembe velünk, és nyerj!

Nyomozz a Győri Szalon oldalain, vagy csak küldj egy mosolyt!

Játékkal települünk ki! Június 10-én szombaton, 10 és 18.30 között a Széchenyi téren az Európa Kulturális Fővárosa pályázathoz kapcsolódó infonapon a Győri Szalon is ott lesz a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér standján Győr kulturális, művészeti és közgyűjteményei között, méghozzá kettős játékkal dupla, sőt tripla nyereményekért!

Nyomozz!

A május 28. (vasárnap) és június 9. (péntek) között megjelent cikkeinkben elrejtettünk (de azért feltűnő módon) egy-egy, összesen három olvasásról szóló idézetet. Aki ezeket összegyűjti, már meg is nyerte a Győri Szalon ajándékcsomagját! A helyes megfejtéseket kizárólag személyesen, a már említett napon, június 10-én szombaton a Széchenyi téren, a megyei könyvtár standjánál lehet megsúgni nekünk délelőtt 10 óra és délután 18.30 között. Cserébe pedig már nyújtjuk is át többek között a logónkkal és nevünkkel ellátott üvegbögrét!

Lájkok helyett mosolygyűjtés

Másik játékunk csupán olyasmit igényel, ami minden ember rendelkezésére áll: velünk született, remélhetőleg sokszor használt, valamint végtelen jelentéssel és formával képes megnyilvánulni. A Győri Szalon ugyanis személytelen, egyforma lájkok helyett mindenképpen személyes és sokszínűen egyedi mosolyok gyűjtésére határozta el magát a június 10-i, szombati kitelepülésen, a Széchenyi téren!

Gyere és tisztelj meg, dobj meg bennünket egy mosollyal, ajándékozz nekünk, nyújts át nekünk egy mosolyt a helyszínen, amit fotón azonnal megörökítünk, és feltöltünk a magazin oldalára egy remélhetőleg gyorsan gyarapodó, rögtön megtekinthető képgalériába! Cserébe mi Győri Szalon ajándékcsomagot adunk köszönetképpen, benne többek között a logónkkal és nevünkkel ellátott üvegbögrével!

A helyszínen szerencsére nyomozni már nem kell: embermagasságú roll-lapunkról könnyű lesz megtalálni bennünket! Aki pedig mindkét játékunkon részt vesz, nincs mit tenni: dupla ajándékcsomagot csal ki tőlünk!

És ez még nem minden!

Ugyanis mindenki, aki meglátogat bennünket a játékokkal kapcsolatban a Széchenyi téren, az ajándékcsomag(ok) mellett esélyt kap a pár nappal később kisorsolandó 5 könyvcsomag (mindegyikben három könyv) egyikének megnyerésére is!

Szóval nyomozni és/vagy mosolyogni duplán jó! Miért ne csinálhatnánk közösen?

2017.06.10