Értelem és Intuíció

Gyakorlati szeminárium a FILO-Pontban

Május 27-én szombaton, 15 órakor Értelem és Intuíció – Fedezd fel és használd egyszerre a jobb és a bal agyféltekéd erőit! címmel gyakorlati szeminárium kezdődik a FILO-Pontban (Győr, Kálóczy tér 15.). A szemináriumot vezeti: Dr. Nagy Alinda és Klatsmányi Péter. A szeminárium során a résztvevők megismerhetik és önmagukban is felfedezhetik a két agyféltekéhez kapcsolódó képességeket. Belépődíj: 3000 Ft, diákoknak 2000 Ft.

Időtartam: 15:00 – 20:00. A szeminárium maximális létszáma 14 fő. A programra a korlátozott részvételi lehetőség miatt előzetes regisztrációt kérünk május 25. csütörtök éjfélig a gyor@ujakropolisz.hu címre.
A témákból:
• Agyféltekék összekapcsolása kineziológiai módszerekkel
• Kulcs a hatékony tanuláshoz és problémamegoldáshoz: elemzés és lényeglátás egysége
• A jobb agyfélteke erői: kreativitás és szépség, empátia és boldogság, "itt és most" élni
Agyunk két agyféltekére oszlik, amelyek eltérő módon vesznek részt a mentális és érzelmi életünkben: a bal agyfélteke például inkább racionális, a jobb pedig intuitív. Ideális esetben az agy egységes egészként funkcionál, a bal és a jobb agyféltekés működésmód is erős és kiegészítik egymást. Gyakran azonban az egyik "oldalt" szívesebben használjuk, egyik-másik képességünk fejletlenebb, ráadásul a két agyfélteke között sokszor akadozik a kapcsolat, ezért csak korlátozottan férünk hozzá az erőikhez: így "féloldalasan" tanulunk, gondolkodunk, kommunikálunk, alakítjuk és éljük az életünket.
További információ itt.

2017.05.17