SZEN – Győr, 2017. április 19-22.

Koncertek és sportprogramok a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi Egyetemi Napok programjairól tartottak sajtótájékoztatót április 10-én. Dr. Komlósi László Imre, a Széchenyi István Egyetem rektor-helyettese köszöntőjében az év egyik kiemelkedő eseményének nevezte a négynapos rendezvényt, melyen fellép többek között a Bëlga, a Punnany Massif és az Animal Cannibals.

15 élő koncert, vetélkedők, stand up comedy és sportesemények várják az érdeklődőket április 19. és 22. között a Széchenyi István Egyetemen. Győr Megyei Jogú Város nevében Takács Tímea önkormányzati képviselő mondott köszöntőt, melyben örömét fejezte ki, hogy a város legnagyobb ifjúsági rendezvénye már túllépett az egyetem keretein. Hiszen a hallgatókon kívül is egyre többen látogatják a programokat. Az idei évben is fontos szerepet játszik majd a sport. Röplabda, asztalitenisz, kosárlabda, falmászás, labdarúgás várja a mozogni vágyókat, valamint megrendezik a hagyományos Püspökerdei futást és a sakkversenyt.

A rendezvény egyik fő szervezője, Jerkovich Brigitta tájékoztatott a helyszínekről és a teljes programkínálatról, melyben igyekeztek növelni a nappali eseményeket. A négy egyetemi kollégium számára közös vetélkedőt rendeznek. Lesz Laser Tag, Chill Park, autóstalálkozó és Silent Disco. És nem maradhat el a mindig népszerű csillagvizsgálás és mackókészítés sem.

Koncertkínálat:

Április 19. szerda: Animal Cannibals, Katapult DJ

Április 20. csütörtök: Fish!, Wellhello, Hősök, Andro

Április 21. péntek: Bëlga, Punnany Massif, Soulwave, Yamina

Április 22. szombat: Intim Torna Illegal, Paddy and the Rats, New Level Empire, Sikztah

További információ a SZEN 2017 honlapján található.

Szabados Éva
Fotók: Vas Balázs

2017.04.11