Roland Connect 2014

A Hoffer Dobiskola évzáró koncertje és hangszerkiállítás

November 22-én 15 órától a soproni Hoffer Dobiskola évzáró koncertje és hangszerkiállítás kerül megrendezésre a GYIK Rendezvényházban (Ady Endre u. 10.) Roland Connect 2014 címmel. Jegyek elővételben - a Hoffer Hangszerben (Ógabona tér 16.) - és a helyszínen válthatók. 

A Moby Dick dobosának Hoffer Péternek zeneiskolája idén 20 éves. A tanárok, már gőzerővel készítik fel növendékeket az idei immár 4. alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású évzáró koncertre, mely minden évben más arculattal kerül megrendezésre. Volt már Gary Moore emlék koncert, két éve Woodstock hangulatát idézték fel, tavaly világhírű filmek zenéinek dalait adták elő. Idén GITÁRHŐSEINK címet kapta a rendezvény. Olyan neves legendáktól csendülnek fel dalok mint MARK KNOPFLER – DIRE STRAITS, DAVID GILMOURE – PINK FLOYD, és ERIC CLAPTON.

Az iskola egyik fő célja, hogy tanulói, a mai fiatalok is megismerjék a zenetörténetet meghatározó zenészek és zenekarok neveit és dalait. A gyerekek produkcióját minden évben segítik olyan profi zenészek-barátok, akik szintén elkötelezettek a zene szeretetére nevelés fontosságában.

Trailer:

  a kapcsolódó Youtube videó lejátszásaA kapcsolódó Youtube videó lejátszása.

2014.11.21