1162

Angyalséták Győr belvárosában


November 29-én, december 6-án, december 13-án és december 20-án és 27-én délelőtt 9 óra 30-kor Angyalséta néven különleges városnéző sétára kerül sor Győr belvárosában. A 2 órás séta részvételi díja magyar nyelven 2000,- Ft/fő (klubár, nyugdíjas ár, diák ár: 1.500,- Ft/fő, 10 éves kor alatt ingyenes), találkozási pont a Győri Nemzeti Színház bejárata.

Advent idején valóságos „angyal-láz” tör ki világszerte, szárnyas kísérőink azonban az ünnepek elmúltával is velünk vannak. Sajnos az emberek túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy az égi vendégeket észrevegyék, pedig nagy ajándék meghallani hangjukat. Az angyalok az univerzum szellemi törvényeinek őrzői és hordozói. Energiájuk gyógyító, szeretetet ébresztenek az emberi szívekben. Adventi sétánkon kinyithatjuk szívünket, miközben arra keressük a választ – kicsit elvonulván az adventi vásár forgatagától –, hogy vajon Győr az angyalok városa?

Győr angyalai ismét várják az ünnepekre készülődőket! A Belváros jól ismert vagy kevésbé ismert helyszínein békés szemlélődésre hívogatjuk az érdeklődőket. Az adventi időszak közeledtével közkedvelt különlegessége a programnak a Makovecz-kápolna látogatása, ahol a város felett álló angyalok szemébe nézhetünk, és további meglepetéseket is tartogatunk a vendégek számára!

További információ itt érhető el a programokról.

2014.11.20