Visszatér a The Carbonfools!

Új énekes és új dalok az A38 Hajón

Másfél év szünet után új dalokkal és koncerttel tér vissza Magyarország egyik legsikeresebb zenekara, a The Carbonfools. Április 21-én az A38 Hajón az új szerzeményekkel együtt bemutatkozik a csapat új énekese is.

Tizenkét év sikerszéria után öt nagylemezzel, több milliós Youtube nézettséggel és számos rádiós slágerrel (Hideaway, Sunset, Clublights… stb.) a hátuk mögött búcsúzott el egy időre a The Carbonfools a Budapest Parkban. Ahogyan ígérték, nem tűntek el. Most elérkezett az idő, a kiéhezett rajongók nagy örömére új dalokkal és koncertekkel ismét berobbannak a zenei életbe. Őszre egy új album megjelenését is tervezi a csapat a Gold Record gondozásában.

Visszatérő trackjük, az Oceanfloor egy lírai dal a szerelemről és a kitartásról. A zene a megszokott carbonos, „elektrorockpopfúzió” gitárokkal és szintetizátorokkal, sajátos dallamvilággal. „A szünet alatt se lógattuk a lábunkat. A zenekar tagjai folyamatosan jöttek az új ötletekkel, és rengeteg dalkezdemény született. Azt vártuk, mikor találjuk meg a megfelelő hangot hozzá. Végül megleltük új énekesünket, Fóris-Ferenczi Gábort” – mesélte Titusz, a zenekar producere, dj-je.

„Tudtuk, hogy folytatni fogjuk, számunka ez olyan volt, mintha csak tegnap lett volna az utolsó fellépésünk, a koncertekkel eltöltött évek alatt annyira összekovácsolódott a csapat, hogy biztosak voltunk benne, nem lesz most vége. Mindannyiunk életének fontos része a The Carbonfools, speciális kapcsoltunk van a korábbi dalainkkal és azokon keresztül a közönségünkkel.” – fejtette ki Titusz. Az új szerzemények mellett így újraértelmezve, felfrissítve a régi The Carbonfools dalokat is hallhatjuk majd április 21-én az A38 Hajón.

„Ja, és majd elfelejtettem! Az egyik régi dal szövegében benne volt Benőnek, a dobosunknak a telefonszáma, de ezt már ne hívjátok, mert azóta megváltozott…” – számolt be még egy kardinális újdonságról Titusz.

2017.02.17