VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

Győr, 2017. április 12.

A Széchenyi István Egyetemen 2017. április 12-én (szerdán) rendezendő VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem, az Universitas-Győr Alapítvány és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

A kiállításon a szervezők elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, illetve jelentős fejlesztési eredmények bemutatására biztosítanak lehetőséget. A rendezvényen olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) is lehet szerepelni, aminek a hasznosítása 2017. áprilisig már megkezdődött.

A 9 és 16 óra között ingyenesen látogatható kiállítás lehetőséget teremt arra, hogy egymásra találjanak a feltalálók és a befektetők, segítve a ma még csak prototípus fázisban lévő találmányok gyártásba kerülését.

A rendezvény helyszíne: a Széchenyi István Egyetem aulája (9026 Győr, Egyetem tér 1).

A kiállításra 2017. március 7-ig lehet jelentkezni. A jelentkezési lap csak online tölthető ki az innovacioskiallitas.sze.hu oldalon.

2017.02.16