Kocsis Tibor élő zenés koncertje

BBMMK

November 23-án vasárnap 18 órakor kezdődik Kocsis Tibor élő zenés koncertje a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban (Győr, Czuczor Gergely u. 17.) A 2011-es X-Faktor győztesének Győrben a Madách Színház színésznője, Polyák Lilla lesz a partnere.

A 2011-es X-Faktor győztesétől már megszokhattuk, hogy igyekszik mindig egyedi és különleges kezdeményezésekbe fogni, amik maradandó élményt nyújtanak a közönség számára. Idén sem lesz ez másképp: az énekes hét helyszínre viszi el „Meglepetés” című turnéját, amiben két csodálatos énekesnő, Polyák Lilla és Wolf Kati lesznek partnerei.

Győrben a Madách Színház színésznője, Polyák Lilla lesz a partnere, aki nemcsak a musicalvilágban járatos: a Rakonczai – Rácz szerzőpárosnak köszönhetően popénekesi oldalát már két alkalommal is megmutatta a DAL című műsorban. Két különböző stílus, két nagyszerű hang, közös fellépésük pedig felejthetetlen estének ígérkezik! A koncerteken hallhatóak lesznek ismert és méltán népszerű slágerek, kiegészülve olyan dalokkal, melyeket ritkán, vagy eddig még soha sem hallhattunk a három előadótól. Az műsor összeállításnál fontos szempontnak számított, hogy mindannyian tudásuk legjavát tudják megmutatni, az estét pedig fantasztikus zenészekből álló zenekar teszi majd különleges élménnyé.

 

Információ: 20/584-4918

2014.11.16