1038

A szeretet törvénye

Balogh Béla előadása Gyirmóton

November 23-án, vasárnap 17 órakor a Gyirmóti Művelődési Házban (Szent László út 35-37.) Balogh Béla előadását hallgathatják meg az érdeklődők A szeretet törvénye címmel. Az előadóval Kovacsics Marcsi beszélget, belépőjegyek 1500 Ft-ért válthatók a művelődési házban.

„Spirituális utak és tévutak nagy mennyiségben és eltérő minőségben állnak a feleszmélő, lelki fejlődést kereső ember rendelkezésére. Gyakran előfordul, hogy a kíváncsiság vagy a divathullám követése olyan útra viszi a keresőt, amelyről csak nagy fáradtsággal és sok szenvedés árán tud visszafordulni. Ezért is fontos, hogy legalább az univerzum legalapvetőbb törvényeit és azok saját életünkre gyakorolt hatásait megismerjük.

A megváltozott tudatállapotokban rejlő lehetőségek veszélyeket is rejtenek. Az álom, a szerelem, a meditáció és a mesterséges tudatmódosító szerek a magasba emelhetnek, de mélybe is taszíthatnak. A túl korai beavatás sokkal több szenvedést hozhat, mint örömet, és a tudás szinte semmit nem ér, ha nem egyensúlyozza ki az elmét a szívben élő szeretet. Új korszakra készülünk.

Új gondolkodásmódra, szemléletre, célokra, és a korábbiaktól nagymértékben eltérő eszközökre lesz szükségünk, hamarabb, mint azt sokan gondolnák.” (Balogh Béla)

2014.11.15