EPIZÓD a Rómer Házban

Az Import Impró Társulat fellépése

November 21-én, pénteken 19 órakor a Rómer Házban (Győr, Teleki László utca 21.) újra színpadra lép az Import Impró Társulat! Epizód-nak (Epizód-ra) keresztelt műsoruk ezúttal is biztosíték a szórakozásra, hiszen ahogyan ők mondják: „…mert az életet sem felvételről nézed!” Jegyek a szervezes@imime.hu e-mail címen foglalhatók!

„Műhelyünk mélyén már jó ideje mesterkedünk azon, hogy egy új formátummal lepjünk meg Titeket. Most eljött az idő! Főzetünkben az összetevők közötti kötés biztosítva van, kapcsolódnak egymáshoz az alkotóelemek. Természetesen az anyagot – legyen az sűrű, lágy, puha, rugalmas, ragacsos, szívós, kemény – most is Veletek együtt, közreműködésetekben bízva tervezzük alakítani. Kémcsöveket előkészíteni, kísérlet indul!

Improvizációs színházunk helyi kezdeményezésként 2008 óta színesíti a győri kulturális események kínálatát és szórakoztatja a közönséget. Az elmúlt 7 évben több mint 100 alkalommal játszottuk interaktív előadásainkat, bejártuk az országot Miskolctól Pécsig. Rögtönzéses játékainkat különböző formátumokban kínáljuk.

Debütáló előadásunkban az improvizáció olyan oldalával foglalkozunk, amely lehetővé teszi komplexebb színházi élmény létrejöttét, ívek felrajzolását a jelenetek között. A szakzsargont félretéve: kicsit összefüggőbben rögtönözünk, kevesebb szabályjáték lesz, de ugyanannyi szórakozás! Amit továbbra is garantálunk: örömmel improvizálunk, és ha úgy alakul, örömmel mondjuk: ÚJRA!

Ha biztosan ott szeretnél lenni, akkor foglalj helyet magadnak, magatoknak a szervezes@imime.hu-ra küldött e-maillel. Kérjük, tüntesd fel, hogy hány jegyet szeretnél és milyen névre! Siessetek, mert hamar betelik a ház!”



Jegyár:
Nyugdíjas/diák 700 Ft
Felnőtt: 1000 Ft
Támogatói: 1500 Ft

2014.11.13