XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom

természetvédelmi fesztivál a tatai Öreg-tónál

November 25-26-án (pénteken és szombaton) a tatai Öreg-tónál rendezik meg a XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom című országos természetvédelmi fesztivált, melyet az MME Komárom-Esztergom Megyei Csoportja, a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület, valamint a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság szervez mindannyiunk legnagyobb örömére.

Már 25-én (pénteken) este 8 órakor megkezdődnek a programok a különböző természetvédelmi, madárvédelmi témájú előadásokkal, úti beszámolókkal a tatai Öreg-tó Club Hotelben.

2016. november 26-án (szombaton) reggel 7 órától, a vadludak kihúzásával kezdetét veszi az egész napos programsorozat a tatai Öreg-tó partján.

A tóparti programok a vadludak behúzását követően, a csillagászati előadással és bemutatóval érnek véget kora este. De a nap folytatódik az Öreg-tó Club Hotelben, ahol este 8 órától a péntek estéhez hasonlóan előadásokkal zárul a fesztivál.

A részletes program, és minden egyéb fesztivál információ megtalálható lesz folyamatosan a rendezvény honlapján, valamint Facebook oldalunkon is.

2016.11.15