Készíts betlehemi jászolt mézeskalácsból!

Pályázati felhívás

Meghitt, feszült várakozás, a mézeskalács ünnepi illata és a közismert, régi-régi történet – többek között ez jellemzi az advent időszakát. A Vaskakas Bábszínház ezzel kapcsolatban hirdet pályázatot: szeretnék, ha Jézus születéséről, a betlehemi jelenet bármely epizódjáról, bármely szereplőjéről, akár a téma szabad asszociációjáról készülnének alkotások mézeskalácsból. Felhívásukra csoportok és egyéni jelentkezők, gyerekek és felnőttek pályaműveit egyaránt várják!

Az elkészült művekből az adventi időszakban kiállítást rendeznek a Vaskakas Bábszínházban, amely december 3-tól január 1-ig lesz megtekinthető. A kiállítás látogatói által leadott szavazatok alapján pedig díjazzák az első három helyezettet, egyéni és csoportos kategóriában is (a tavalyi évben a mézeskalács házikókra 3500 szavazat érkezett).

A csoportok fődíja: Belépő a csoport tagjainak a Vaskakas Bábszínház egy előadására és egy 20.000 Ft-os könyvutalvány.

Az egyéni fődíj: Családi belépő a Vaskakas Bábszínház egy előadására és egy családi ebéd a Belga Étteremben 10.000 Ft értékben.

A pályázaton való részvételhez előzetes regisztráció szükséges írásban a vaskakas@vaskakas.hu címen, vagy telefonon a 96/512-690-es számon. A jelentkezés határideje 2016. november 24.

A mézeskalácsból készült alkotásokat 2016. november 28-29. között, naponta 9-20 óra között várják. A pályázat kiírói kérik az elkészült alkotásokhoz a készítő nevének, címének, telefonszámának és e-mail címének feltüntetését!

Eredményhirdetés: 2016. december 18. 10 óra

Bővebb információ a Vaskakas Bábszínházban kérhető (9022 Győr, Czuczor Gergely u. 17., telefon: 96/512-690, e-mail: vaskakas@vaskakas.hu)

 

A kép az everystockphoto.com szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt érhető el.

2016.11.09