Előadások a Vaskakas Bábszínházban


Október 8-án szombaton három előadással is várja a gyermekeket a Vaskakas Bábszínház (Győr, Czuczor Gergely utca 17.). 10 és 11 órakor kezdődik az Izeg-mozog! Aprók Színháza: előadás 0-3 éveseknek. 17 órakor pedig Kovács Domokos játssza Keletre a Naptól, Nyugatra a Holdtól című egyszemélyes produkcióját.

Izeg-mozog! Aprók Színháza: előadás 0-3 éveseknek - Vaskakas Művészeti Központ Aprók terme
Hangok, zajok, ízek, szagok, fények, színek, formák, felületek, tárgyak, gépek, élőlények. Feküdni, megfordulni, tapogatni, kúszni, mászni, lábra állni, tipegni, lépni, járni, futni, ugrálni, forogni. Enni, inni, aludni, figyelni, tanulni, beszélni. Három éves kor alatt.
Játssza: Markó-Valentyik Anna e.h.
Az előadás időtartama 20 perc, melyet 20 perc játékidő követ.
További információ itt.

Keletre a Naptól, Nyugatra a Holdtól - Vaskakas Művészeti Központ Kisterem (Czuczor Gábor utca 17.)
Mi a különbség fiú és férfi közt? Melyikre van igazán szüksége egy lánynak? Hát egy nőnek? Hogyan kell bizonyítani egy fiúnak, hogy „igazi” férfiként tekinthessen rá a nő? Csináljon ezer fekvőtámaszt? Igyon meg harminc korsó sört? Birkózzon meg a négy égtáj szeleivel, vagy győzzön le válogatott fenevadakat? Élje a napjait marcona jegesmedveként, és csak este mutatkozzon emberi alakjában, mikor senki nem látja? Szabadítsa ki a fogságban tartott, elátkozott hölgyeket?
Tervezte, rendezte és játssza: Kovács Domokos
További információ itt.

2016.09.28