Mesés rajzok - rajzos mesék

A gyermekkönyvtár rajzpályázata óvodásoknak

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára (Herman Ottó u. 22.) irodalmi rajzpályázatot hirdet óvodásoknak Mesés rajzok - rajzos mesék címmel. Könyvjutalomért, valamint a legjobb pályamunkáknak a könyvtárban történő kiállításának lehetőségéért Csukás István egy kedvenc meséjének egyedi illusztrációját kell postai úton vagy személyesen eljuttatni a gyermekkönyvtárosoknak.

Hallottál már Csukás István népszerű mesefiguráiról: Mirr Murr-ról, Pom Pomról, Sün Balázsról? Ha ismered kalandos történeteiket, biztosan elképzelted már mekkora tüzet okád Süsü, a sárkány, hogyan néz ki egy kifordított bundakesztyű, vagy mekkora halat fogott a nagy ho-ho-ho-horgász. Válaszd ki a számodra legkedvesebb meséjét, és készíts hozzá illusztrációt!

Kivitelezés: színes ceruzával, vízfestékkel, filctollal vagy zsírkrétával készült szabadkézi rajz A/4-es méretű rajzlapon.

Korosztály: 5 – 7 éves korig.

Pályázati feltételek: Egy pályázó egy pályaművel pályázhat. A pályázatra csak egyéni alkotások adhatók be, csoportmunkákat nem áll módunkban elfogadni és díjazni.
A pályaműveket a pontos elérhetőség megadásával (a mű hátoldalán kérjük feltüntetni: a gyermek olvasható nevét, születési évét, lakcímét, szülő e-mail címét) kérjük postai úton vagy személyesen a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára (9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) címére elküldeni.

Beküldési határidő: 2016. október 28. (péntek)

Díjazás: könyvjutalom

A díjazás után a pályamunkák kiállítása megtekinthető a gyermekkönyvtárban.

2016.09.21