Rock a Rómer körül

Rómer Ház

Szeptember 21-én (szerdán) 18.00 órai kezdettel új beszélgetés-sorozat indul a Rómer Házban (Teleki László utca 21.), melynek címe: Rock a Rómer körül – szerda esti beszélgetések a magyar rockzene legnagyobb egyéniségeivel. Vendég: Schuster Lóránt, házigazda: Rozsonits Tamás. Belépődíj: 1000 Ft

Győrben a Rómer Házban szeptembertől havonta vendégünk lesz a hazai rockzene alapító atyjai közül egy-egy kiemelkedő egyéniség, akinek pályafutását áttekintve bepillantást nyerhetünk a rock kulisszatitkaiba.

Házigazda Rozsonits Tamás rockzenei szakíró, a Moby Dick együttes egykori dobosa, a Mobil Rádió Budapest főszerkesztője. A beszélgetéseket eddig soha nem, vagy csak ritkán látott filmbejátszásokkal, hangfelvételekkel tesszük még érdekesebbé, sok esetben a vendégeknek is meglepetést okozva.

Szeptember 21-én Schuster Lóránt, a P. Mobil Főnöke lesz a vendég. Lóránt a magyar rockélet egyik legmeghatározóbb szereplője: 1973. május 1 óta a P. Mobil élén töretlenül teszi a dolgát és megalkuvást, behódolást nem ismerve zenekara ma szinte az egyetlen hiteles rock-csoport a hazai mezőnyben. Súlyos betegségéből felépülve, terveiből, és a közönség szeretetéből merítve erőt kiadványok sorozatával kápráztatja el a zenekar jelentős rajongótáborát: önéletrajzi kötete, a Kaptafa már több kiadásban elfogyott, a P. Mobil: Élve vagy halva című dupla DVD-kiadványán pedig eddig hozzáférhetetlen felvételt tett közkinccsé a közelmúltban.

Belépődíj: 1000 Ft
Minden belépő mellé ajándék P. Mobil DVD jár.

Elővételes jegyek szeptember 7.-től az Esterházy-palotában ( Győr, Király u. 17.) kaphatóak, keddtől vasárnapig 10-18 óra között.

További információk az esemény Facebook-oldalán találhatók.

2016.09.11