Experidance: Gyöngyhajú lány – A musicalek alfája és omegája

Flesch Központ

Szeptember 19. (hétfő) 19 órai kezdettel a Flesch Központban (Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 14.) kerül bemutatásra az ExperiDance Production előadása, melnek címe: Gyöngyhajú lány – A musicalek alfája és omegája. Az Omega-slágereket kiváló musical énekesek, Román Sándor koreográfiáját, 24 táncművész adja elő. Jegyek 6000 forintos áron válthatók.

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! A „Gyöngyhajú lány balladája” című musical egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balatonpart, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, 8 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 20 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes! Az Omega együttes és az ExperiDance Production több, mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Gergely Róbert, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Bogi és Békefi Viktória főszereplésével állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, vagy a Gyöngyhajú lány…

Rendező: Pozsgai Zsolt, zenei rendező: Gömöry Zsolt, koreográfus: Román Sándor. Jegyek válthatók 6000 forintos jegyáron a Flesch Központ jegyirodájában.

További információ a Flesch Központ honlapján található.

2016.09.09