Ünnepi programok

2016. augusztus 20., Győr

Augusztus 18-án (csütörtökön) 15.30-kor, a Bécsi kapu téri lovas szobornál tartják Győrben a Szent István-napi koszorúzási ünnepséget.

Ünnepei beszédet Fekete Dávid, Győr város alpolgármestere mond. A rendezvényen közreműködik Kóródi-Kovács Anna.

Augusztus 18-20. között Marcalváros I-en, a Cirkusz téren idén is változatos fellépőkkel, zenekarokkal, mega vidámparkkal és szórakoztató programokkal, bemutatókkal várnak mindenkit. Az ünnepi programok mellett zenés műsorok és rengeteg szabadidős program várja az érdeklődőket. Fellép többek között: Kis Grófó, Bódi Csabi, Bódi Guszti és Margó, Foky, Sláger Tibó, Csimszi Rudolf, Bogi & The Berry, Bro’n’Sis, Szikora Róbert és az R-Go, Kasza Tibor, Lord. A belépés ingyenes.

Augusztus 20-án (szombaton) 10 órakor, államalapítónk, Szent István ünnepén a győri Nagyboldogasszony Bazilikában püspöki szentmisét és koszorúzást tartanak.

Augusztus 20-án (szombaton) 17 órakor Győr-Szabadhegyen, a Rózsák terén Szent István-napi megemlékezés kezdődik. Az ünnepi műsor: a Győri Lovas Nemzetőr Díszszakasz bevonulása, ünnepi beszédet mond Diligens Tibor önkormányzati képviselő, zászlók felvonása, kenyéráldás. Az ünnepséget követően operettslágerek és sanzonok csendülnek fel Tótpál Szilvia, Baranyai Judit és Pintér László előadásában

 

2016.08.09