1315

Éjszakai labirintus

Ópusztaszer

Október 31-én, pénteken éjszakai labirintusozásra adnak lehetőséget az Ópusztaszeri Csillagösvény Útvesztő Öko Élményparkban a Halloween jegyében! Normál jegyárak, utolsó belépés 20:00-kor, zárás 22:00-kor! Zseblámpa, fejlámpa használata ajánlott!

A Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, autóval, kerékpárral, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető.

A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá. A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja. Ideális rendezvényhelyszín az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények nyugodt környezetben, jó levegőn történő lebonyolítását teszi lehetővé.

Bővebb információ és kapcsolat:

+36 30/981-9914

http://csillagosveny.com/?page_id=16

2014.10.30