Boogie Woogie Utcazene

A Csónakos szobornál

Július 21-én (csütörtökön) 18.30 és 20.00 óra között boogie woogie szól majd a Baross úton, a Csónakos szobornál, ahol a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió utcazenéléssel várja a sétálókat.

A zenekartól a megszokott jókedv, virtuóz zenélés és a hamisítatlan boogie woogie hangulat várja az arra látogatókat. A jól ismert Csónakos szobor és Baross Fagyizó között lévő területen a pörgő ritmusoké és zenei bravúroké lesz a főszerep.

Ismertető az együttesről: A Dániel Balázs Boogie Woogie Trió az egyetlen olyan zenekar jelenleg Magyarországon, amely tradicionális felállásban játszik boogie woogie-t egész estés produkció keretében. Mindenki, aki csak látta és hallotta őket, meggyőződött afelől, hogy mindhárman mesterien bánnak hangszerükkel. A technikai tudáshoz remek hangulat, ütős poénok és játékukat fűszerező színes elemek egyaránt társulnak. Ezeket a koncerteket nehéz ülve végighallgatni, hiszen a lüktető ritmusokra mindenkinek járni kezd keze-lába, így a közönség gyakran akár a széksorok között is táncra perdül.

Tagok: Dániel Balázs (zongora), Koch Barnabás (dob), Zink Ferenc (bőgő)

További információ: www.mrfirehand.com

2016.07.14