Michael Jackson ALIVE by Catherine Gallagher's

Ír sztepptánc produkció

Catherine Gallagher ír sztepptánc bajnok és géppuskalábú táncosai országos turnén mutatják be Michael Jackson ALIVE című produkciójukat a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban (Győr, Czuczor G. u. 17.). A győri premier után a Catherine Gallagher társulat országos turnéra indul fergeteges előadásával. A táncos est a pop királyának életműve előtti tisztelgés, amelyet a társulat az ír sztepp táncon keresztül fejez ki.

A Queen of the Dance produkció miatt Catherine Gallaghert egész Európa úgy ismeri, mint az ír sztepp királynőt. Ehhez a dinamikus és pezsgő személyiséghez párosul Michael Jackson, a King of Pop időtálló stílusa. A Michael Jackson ALIVE produkció nagyszabású, izgalmas és újszerű, amely életben tartja a pop-király kultuszát az Ír sztepptánc varázslatos mozgásvilágán keresztül. A műsor minden koreográfiája egy-egy Michael Jackson klasszikusra készült, új oldaláról bemutatva a halhatatlan énekes dalait.

Catherine, akárcsak Michael, maximalista és az alkotás művészetét helyezi mindenek fölé. Michael Bush, a pop-király ruhatervezője azt nyilatkozta, hogy a tánc mindig elsődleges volt Jackson számára, a ruha csak azután következett. Catherine hasonló értékrenddel irányítja a társulat munkáját. A fellépő ruhákat maga tervezi, az anyagokat a legjobb szalonokból szerzi be, mindvégig szem előtt tartva, hogy a kosztümnek a koreográfiát kell kiszolgálnia.

A show maga a pop-király emléke előtt tiszteleg, mégis kilép mind a megszokott Michael Jackson stílus árnyékából, mind a tánc szabta keretekből. Az önmagában is lebilincselő táncot a professzionális látvány- és hang-technika teszi feledhetetlenné. A tánc és a zene mellett fontos szerepet kap a film, hiszen a színpadi LED-falon a megszokott grafikus és animált anyagokon túl kisfilmeket is láthatnak majd a nézők.

Jegyár: 3.900,- / 4.900,- / 5.900,- Jegyek elővételben megvásárolhatók: Látogatóközpont - Tourinform Győr, Baross Gábor út 21. Tel.: +36 - 96 / 311 – 771

Érdeklődni lehet: www.bbmmk.hu

 

2014.10.27