Zoo Time

Állatbemutató az állatkertben

A nyári szünetben új program várja a Xántus János Állatkertbe (Kiskútliget) látogatókat, a Zoo Time : minden nap 11.00 és 15.00 órakor testközelből is találkozhatnak az állatokkal, hiszen állatbemutatókra kerül sor az új "Arénában", a csimpánzkifutó mellett.

Fantasztikus új produkcióval, különleges állatbemutatókkal kápráztatja el látogatóit az állatkert. Aki megváltotta belépőjegyét, bátran keresse az új „Arénát”, ahol hazai és egzotikus fajok mutatkoznak be egy látványos show keretében.
A kíváncsi látogatót már az Aréna bejáratánál pálmafák és szafari hangulat fogadja. Belépve, a tágas, emelt padsorok nyújtanak kényelmes rálátást a műsor minden elemére. A zene elindul, fokozódik az izgalom, amikor trénereink a színre lépnek...
A bemutatóval szeretnénk megismertetni mindenkivel az állatkert lakóit, mert mindegyikük külön egyéniség, mint például Lola a rózsás kakadu akiket tollas majomnak is neveznek, mivel mókás, kíváncsi madarak. Nagyon ragaszkodó és intelligens, nem csak egy emberhez kötődik, hanem az egész családhoz – számára ez jelenti a csapatát. Láthatják még a három színpompás ara papagájunkat Zarát, Riót és Dumást is. Lesz itt „malackodás” vad és házi formában is!
A sztárok közül említünk még néhányat: Petra a dromedár, Hassan és Jamilla a két kis kétpúpú teve, Halimsah és Mirjam a két láma csikó. Bemutatkozik az egyik legnagyobb és legkisebb hüllő „óriás” a tigrispiton és a királypiton. Megfigyelhetik Zeusz a harris héja gyors röptét.
Megtudhatják, miért köp a láma, ki a levegő farkasa vagy a sivatag hajója. De minden részletet azért nem árulunk el, menjenek, és csodálják meg a saját szemükkel!

2016.07.04