Halloween est az állatkertben


Október 31-én, pénteken este ismét megnyílnak a győri Xantus János Állatkert kapui, hogy a fáklyákkal és lámpásokkal megvilágított park rejtelmes szórakozást kínáljon kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Halloween est programjai 16 órától kezdődnek, jegyek elővételben már válthatók az állatkert pénztárában minden nap (hétvégén is) 10-17 óráig.

16 órától az állatkert néhány lakójának vacsoráját tekinthetik meg az érdeklődők, felfedezhetik a pókpalotát, megismerhetik az elhagyott ház rejtelmeit. Az állatkert terráriumházában „nemszeretem” állatokat simogathatnak meg a vállalkozó szelleműek, továbbá a tapogatóZOO asztalánál különböző állatoktól származó dolgokat szemlélhetnek meg, foghatnak kézbe (kígyóbőr, csontok, szarvas agancs).

17 órától színre lép az Állatijó Bemutató csapata, akik az erdő éjszakai lakóit mutatják be, egérrel, patkánnyal, nyesttel, borzzal és rókával találkozhatnak érdeklődők. Erre az éjszakára Drakula gróf is az állatkertbe látogat, a legbátrabbak 17 órától vele is találkozhatnak. Továbbá boszorkányok, szellemek és az éjszaka többi teremtménye érdekes és kalandos játékkal várják az érdeklődőket: a bátorság próbákat teljesítő gyermekeket apró ajándékokkal jutalmazzák. A lényeg: öltözz melegen, hozz magaddal zseblámpát, és mindig nézz a lábad elé!

18:00 és 19:30-kor „Ezerarcú kísértetek”, Lidércfények a kőszínpadon (lézershow), 19 órakor pedig az állatkert kőszínpadán tűzzsonglőrök műsora várja a feladatok közt megpihenőket.

További információ a Zoo Győr honlapján található.

2014.10.23