Segítség a gyászban

Generációk Háza

Június 15-én szerdán, 18 órakor Segítség a gyászban címmel önsegítő csoport indul a Generációk Házában (Győr, Aradi vértanúk útja 23.) A részvétel ingyenes, a terembérleti hozzájárulás 400 Ft/ alkalom.

„Szeretettel hívom és várom mindazokat, akik a közelmúltban vagy akár régebben veszítették el szerettüket 10 alkalmas gyászfeldolgozó sorstárs csoportomba.
Az önsegítő csoportok támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan azt gondolják, csak felerősödik a szomorúságuk, de éppen ellenkezőleg, a sorstársak között enyhül a fájdalom. A csoportban kialakuló bizalom, együttérzés, megértés légkörében nyíltan lehet beszélni az érzelmekről, az új élethelyzet nehézségeiről, és mintákat lehet kapni arra nézve, hogyan lehet megküzdeni a gyász fájdalmával.”
Időpontja: kéthetente szerdán 18 h -20 h, az első alkalom 2016. június 15-én lesz, ezután a csoport tagjai 10+2 alkalommal találkoznak. A második alkalom után a csoport zárttá válik, tehát új jelentkezőket ezután már nem tudnak fogadni. Az együttléteket Króneisz Orsolya, a Napfogyatkozás Egyesület önkéntes segítője vezeti. Érdeklődni és jelentkezni a megadott elérhetőségek valamelyikén lehet.
kroneiszorsi80@gmail.com
06/30 516 2998

2016.06.06