Gyermeknapi rendezvények

Megyeszerte

A csornai gyereknapi rendezvényekre május 28-án (szombaton) 10 órától estig a Művelődési Központ és Múzeum környékén, a Premontrei parkban kerül sor. A megszokott gyereknapi rendezvények mellett régészeti programokra és kung-fu bemutatóra is sor kerül.

Kapuváron a Városi Könyvtár május 28-án (szombaton) 10-15 óráig kínál programot a gyermeknap alkalmából. Az apróságok meghallgathatnak egy profi mesemondót, egy zenés műsort, játszhatnak kedvükre és még a fazekas mesterségbe is belekóstolhatnak.

Mosonmagyaróvár elkényezteti a gyerekeket! Május 28-án (szombaton) 10 órakor a Flesch Károly Kulturális Központban (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 14.) kezdődik a városi gyereknap. Lesz játszóház, színház, gyerekmozi, Kolompos koncert, jelmezverseny stb. A programok egy része díjmentes. Május 29-én (vasárnap) 10.00 órakor a Múzeumkertben folytatódik a gyermeknapi rendezvények sora: kézműves foglalkozás, zenés műsor, papírcirkusz, ugyanis ezen a napon a téma a cirkusz világa! 14-17 óra között a Fehér Ló Közösségi Ház veszi át a stafétát és kínál egyebek mellett majorett bemutatót, bábszínházi produkciót. Aki kedvet kapott a porondhoz, május 28-29-én 10-18 óra között beiratkozhat a a FUTURA Cirkuszképzőjébe. A rendezvény élményközponti belépővel látogatható.

Sopronban május 28-29-én (szombaton és vasárnap) 9-től 18 óráig a GYIK Rendezvényházban (Sopron, Ady Endre u. 10.) gyereknapi lego-kiállítást rendeznek. Jegyár 1000,-Ft/fő. Akinek ez nem vág az érdeklődési körébe, az Tündéri gyereknapon vehet részt. A kisebb gyerekek bejárhatják a Tündérfesztivál helyszínét Csipkével és Mohával! 15.30-kor gyülekező a Deák tér játszóterénél, 15.45-kor pedig elindulnak, körbejárják a tündérfesztivál helyszínét, majd a Liszt központhoz sétálnak, ahol 16 órától sok-sok játékkal és kézműves foglalkozással folytatódik a Tündéri gyereknap.

2016.05.18