A PUNKhenger turné Győrben

Koncertek a Bridge Klubban

Október 24-én este 21 órakor a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban (Kálóczy tér 6.) elszabadul a PUNKhenger olyan együtesekkel, mint a Fegyelmező Részleg, a Gulyás Band, a Hétköznapi Csalódások és a Prosectura. A 2014-es koncertturné győri állomására a belépőjegy 2000,- Forintba kerül.

A tavalyi évben először megszervezett, és óriási sikert aratott PUNKhenger turné idén is útjára indult, melynek állomásai Pécs, Szekszárd, Győr, Szombathely, Miskolc, Szeged, Debrecen és Székesfehérvár (részletes kalauz itt).

„Mi az aktualitása a turnénak? SEMMI. Max. csak annyi, hogy ráfér már erre az országra egy igazi, földbedöngölős PUNKhenger. Illetve a Prosectura idén 25 éves, de az meg kit érdekel? A tavalyi óriási sikerből tanulva idén már elővételben is kaphatóak a belépők, hogy ne az ajtóban mondják az arcodba, hogy elfogyott a jegy. És idén már turnépóló is készült. Szóval feltankoltunk és indul a PUNKhenger, ország vigyázz!”

Jegyelővétel a Bridge Hallgatói Klubban (Győr 9026, Kálóczy tér 6., kávézó), a McDonalds CD Boltban (Győr 9021, Baross Gábor út 23.), valamint a Győri Látogató Központban (Győr 9021, Baross Gábor út 21.). További információ és részletes műsor a koncertről ezen a Facebook-oldalon található.

2014.10.17