A hattyúk tava

Mesejáték Mosonmagyaróváron

Május 2-án (hétfőn) 14.00 órakor, május 3-án (kedden) 10.00 órakor és május 4-én (szerdán) 9.30 órakor a Felsch Károly Központban (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 14.) A hattyúk tava című mesejátékot tekinthetik meg a Nektár Színház előadásában.

Szigfrid a birodalom hercege betölti 21. évét és átveszi az uralkodást. A tiszteletére rendezett bálban feleséget kell választania. De hiszen ő azt sem tudja mi az a szerelem! A bál előtt még egyszer utoljára kilovagol vadászni - elmélkedni... Észre sem veszi és a tó partján találja magát. Itt pillantja meg a gyönyörűségesen szép leányt Odettet. Beszélgetni kezdenek... és a herceg egyre biztosabb benne, megtalálta azt, akivel megosztaná az életét... De Odetten átok ül... Pirkadatkor hattyúvá változik... Szigfrid fogadalmat tesz, hogy megváltja a leányt.
Mesejáték a Nektár Színház előadásában. A mese J. K. A. Musäus: Az elrabolt fátyol c. műve alapján készült. Az előadás egy csodás mesevilágba repíti a nézőt, ahol a mindent elsöprő szerelem győzedelmeskedik a leggonoszabb átok fölött. A Nektár Színház meséjét Csajkovszkij azonos c. balett szvitjének csodálatos zenéjével színesítette. Az előadás időtartama kb. 60 perc.
Az előadásra korlátozott számban váltható jegy. Ára: 1200 Ft.
További információk az esemény helyszínének honlapján található.

2016.04.27