Távhőszolgáltatás Napja 2016

Rajzpályázat

A GYŐR-SZOL Zrt. a Távhőszolgáltatás Napja 2016 alkalmából rajzpályázatot hirdet! Rajzaitokkal segítsetek Kuka Bercinek, hogyan teremthet magának meleg otthont korszerű és természetbarát módon! (Ha még nem ismeritek Kuka Bercit, ide kattintva olvashattok róla.) Ezzel kapcsolatban várjuk rajzodat, színesen, ötletesen! Beadási határidő: április 5.

Az iskolai rajztanárok figyelmét felhívjuk, hogy a környezetbarát energiafelhasználással, a távfűtéssel kapcsolatos témát a kiíró tágan értelmezi, a gyerekek minden ezzel kapcsolatos asszociatív pályamunkáját szívesen fogadjuk!  

A pályázatra bármilyen kézi technikával, egyénileg elkészített, A/4-es vagy A/3-as méretű alkotásokat várunk!  

Korcsoportok: 6-10 éves, 11-14 éves és 60+ korosztály.

Az elkészített alkotások mellé (akár azok hátoldalára írva) küldd el nevedet, születési dátumodat, iskoládat*, osztályodat*, valamint felkészítő tanárod nevét*! (A *-gal megjelölt adatokat kizárólag a 14 éven aluli pályázóknak kell megadniuk.) 
Az iskolai kereteken kívüli pályázók, a nyugdíjas korúak tüntessék fel nevüket, telefonszámukat vagy elektronikus levélcímüket.

A papír alapú pályaművedet 2016. április 5-ig személyesen a GYŐR-SZOL Zrt. Orgona utcai ügyfélszolgálatán (9024 Győr, Orgona u. 10.) vagy a Győr + Média Pavilonban (Győr, Baross u.) illetve postai úton a GYŐR-SZOL Zrt., Média és Kommunikáció Csoport, (9024 Győr, Orgona u. 10.) címre adhatod le.

Az eredményhirdetés 2016. április 15-én 10.45-kor lesz a GYŐR-SZOL Zrt. Rozgonyi utcai telephelyén. Az eseményre a díjazott pályaművek alkotói meghívást kapnak.

A pályaművek a GYŐR-SZOL Zrt. tulajdonába kerülnek és a legjobb beérkezett rajzokat a Távhőszolgáltatás Napja 2016 rendezvény alkalmából szervezett nyílt nap ideje alatt április 15-én kiállítják a Győr-Szol Zrt. Rozgonyi utcai telephelyén (9028 Győr, Rozgonyi u. 44.). A kiállított képek megtekinthetők majd honlapunkon is.

A pályamű elküldésével az iskolás törvényes képviselője hozzájárul a gyermek versenyen való részvételéhez. A beküldő emellett hozzájárul ahhoz, hogy pályaműve nyilvános felhasználásra kerüljön a rajzpályázat szervezője által.

A beküldött pályaműveket szakértő zsűri értékeli, az egyes korosztályok legjobb három alkotását a kiíró értékes nyereményekkel díjazza!

A rajzpályázat szervezője a GYŐR-SZOL Zrt. (9024 Győr, Orgona utca 10.).

Bővebb információ kérhető a media@gyorszol.hu e-mail címen.
2016.03.22