CSÖRTE

Az Import Impró Társulat fellépése

Február 21-én, szombaton 18 órakor az Import Impró Társulat fellépésére kerül sor a Rómer Házban (Teleki u. 21.) CSÖRTE címmel. Az improvizációs előadás során két csapat verseng ugyanazzal a céllal: a nézők kegyeiért küzdenek, hogy jeleneteikkel minél magasabb pontszámot zsebeljenek be. A már megszokott és új improvizációs játékok a közönség ötleteiből építkezve alakulnak. Gyere el és szólj bele te is a viadalba!

Az Import Impró Társulat improvizációs színháza helyi kezdeményezésként 2008 óta színesíti a győri kulturális események kínálatát, és szórakoztatja a közönséget. Az elmúlt 7 évben több, mint 100 alkalommal játszottak interaktív előadásokat, bejárták az országot Miskolctól Pécsig. Rögtönzéses játékaikat különböző formátumokban kínálják.

Ha biztosan ott szeretnél lenni, akkor foglalj helyet magadnak, magatoknak a szervezes@imime.hu címre küldött e-maillel! A jegyárak felnőttnek 1000,- Ft, nyugdíjasnak és diáknak 700,- Ft, vagy esetleg támogatónak 1500,- Ft. Kérjük, tüntesd fel, hány jegyet szeretnél és milyen névre! Import Impró… mert az életet sem felvételről nézed!

2015.02.12