B the First koncert

A soproni Búgócsiga Akusztik Gardenben

Március 25-én, pénteken 21 órakor a Búgócsiga Akusztik Gardenben (Sopron, Csengery utca 30-32.). a B the First lép fel. A koncerten a vendég a Hello Hurricane lesz, a jegyek elővételben 1000,- forintba, a helyszínen 1200,- forintba kerülnek.

Pély Barna 2011-ben alapította a B the First nevű önmegvalósító formációt. 2015 őszén már a harmadik nagylemezük (Festivalpositive) jelent meg. Elsősorban angol nyelven szólalnak meg a dalok, de magyar számokkal is büszkélkedhetnek. A Dal 2016-ban a You told me that you loved me című dalukkal indultak. Tagok: Pély Barna (ének-gitár), Péterfi Attila (basszusgitár), Kottler Ákos (dob)

Az elmúlt két évben egyre nagyobb érdeklődés övezi a Hello Hurricane munkásságát a magyar indie/alt szcénában, számos fellépés és elismeréssel a hátuk mögött (Sziget Fesztivál Campfire győzelem, Keret blog Kikeltető közönségdíj, Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíj). A banda a Cseh Tamás Program támogatását élvezve jelenleg első nagylemezén dolgozik, melynek megjelenése 2016 májusában várható. 2015 tavaszán jelent meg első EP-jük Crevice Light címmel, majd ősszel a Speak Out debütált első single-ként a közelgő nagylemezről.

További információ az esemény hivatalos Facebook-oldalán található.

2016.03.15