3. Canon Nyílt Nap Győrben

Workshop és fotópályázat

Április 14-én (csütörtökön) 10-18 óra között kerül sor a 3. Canon Nyílt Napra Győrben, a Famulus Hotelben (Győr, Budai u. 4-6.). A nap során az érdeklődők technikai újdonságokkal ismerkedhetnek, és gyakorlati előadásokat hallgathatnak meg a fotózásról. A nyílt nap szervezői a programhoz kapcsolódóan fotópályázatot hirdetnek „Canonnal megteheted” címmel.

A pályázati kiírás:

A pályázatra tematikai megkötés nélkül három kategóriában küldhetnek be képeket a 3. Canon Nyílt Nap regisztrált résztvevői (a regisztráció határideje: 2016. április 2.). Figyelem! A fotópályázat beadási határideje 2016. március 20.! Tehát a pályázó regisztrációjának eddig meg kell történnie!! Regisztrálni belafoto@t-online.hu vagy a mekliz@meklizfotostudio.hu e-mail címen lehet. A beküldhető képek száma kategóriánként 3-3 db, szerzőnként összesen 9 db lehet.

Kategóriák:
1. fehérek. Ide olyan képeket várnak, amelyeknél dominálnak a fehér/világos tónusok (Pl. havas tájak, esküvői fotók, stb.).
2. Extrém fekete-fehér képek. Olyan képeket várnak, ahol a fekete-fehér alkotások a szürke minél több árnyalatából állnak.
3. Tobzódó színek

A díjátadóra ünnepélyes keretek között kerül sor a Canon Nyílt Nap végén. A díjak csak személyesen vehetők át. Amennyiben a díjazott nincs jelen, helyére a következő lép.
A nyílt nap programja és a teljes pályázati kiírás az alábbi FB oldalon olvasható.

2016.02.22