1038

Firkin

Söráztatta buli és új dalpremier a Club 202-ben

A Firkin whiskey- és söráztatta mulatságra invitálja 2016. február 5-én a Club 202-be azokat, akik túlságosan bepunnyadtak a téli szürke mindennapokba, és úgy érzik, hogy ideje jótékony energiával feltölteni a szervezetüket. A kelta punk világszerte elismert egyik legigényesebb bandája – az akusztikus turné és London bevétele után – ugyanis zúzós energialökettel kecsegtet idei első budapesti koncertjén. A zenekar itt mutatja be először legújabb dalát, a Start Againt.

Ahogyan azt a Firkin rajongók már megszokhatták, a zenekar most is egy őrült hangulatú bulira készül a Club 202-ben. A nagy nemzetközi rajongótáborral rendelkező banda, számos külföldi koncerttel a háta mögött biztosan állíthatja, hogy ez az este több lesz egy szokványos fellépésnél. Sör természetesen lesz! A rajongók nagy örömére, nemcsak a megszokott tüzes slágerek csendülnek majd fel, hanem itt hallhatja majd először mindenki a Firkin első idei nagy dobását is. A Start Again a zenekarra jellemző lendülettel szól az újrakezdésről és a küzdést követő boldogságról. Az újjászületés érzését Máté Bence világhírű természetfotósunk bozóttüzes képe teszi még felperzselőbbé a single borítóján.

 

A boldogság zenekarát nem kell különösebben bemutatni külföldön sem – az újévet például Londonban köszöntötték –, hiszen az elmúlt pár évben nemzetközi szinten mutatták be, mitől is olyan jó a kelta zene magyar módra. A hazai fesztiválok előtt sem ismeretlen zenekar, újult erővel állt neki az idei szezonnak, és a február 5-i koncert mellett, „sörömittasan” járja az ország klubjait.

Most pedig jöjjön a játék! Egy igen egyszerű kérdésre kell válaszolnotok: mi volt a Firkin legutóbbi lemezének a címe? A megfejtéseket az info@langologitarok.hu címre várjuk február 3. szerda reggel 9-ig, Lángoló / Firkin-játék tárggyal. Délelőtt sorsolunk, a szerencsés nyertest a szokott módon e-mailben értesítjük. Nem sértődünk meg, ha kedvelitek a zenekar és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalait!

Addig is senki ne feledje: CLUB 202, Február 5. Öröm, boldogság, kelták, Firkin!
Firkin koncert – vendég: Dynamite Dudes
Időpont: 2016. február 5., péntek. Kapu- és sörnyitás: 19:00
Helyszín: Club 202 Live Music Hall (1116 Budapest, Fehérvári út 202)
Belépő: elővételben: 1990 Ft, a helyszínen: 2500 Ft.
Online jegyelővétel itt!
Firkin a Facebookon itt!

Forrás: langologitarok.blog.hu

2016.02.01