Olvasta: David Bowie

Online játék a zenei legenda kedvenc könyvei alapján

2016. január 10-én, 69 éves korában örökre eltávozott David Bowie, az angol pop-rock ikon, aki fél évszázadot is meghaladó karrierje során generációk zenei ízlését, irányultságát és bizonyos tekintetben még talán látásmódját is meghatározta. Bowie azonban halálával nemcsak egy utolérhetetlen munkásságot, hanem egy száz könyvből álló listát is örökül hagyott kedvenc olvasmányaiból.

Január 25. hétfőtől január 31. vasárnapig naponta 1-1 kérdést (tehát összesen 7-et) teszünk fel David Bowie kedvenc olvasmánylistájából összeállítva a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér felnőtt Facebook-oldalán. Minden esetben egy, de sokszor több választ igénylő kérdést teszünk fel, amelyekre a felelet(ek) ezen a 100-as könyvlistán található(k) meg.

A helyes válaszokat akár naponta, akár egyben az összeset február 2. kedd éjfélig várjuk, NEM nyilvános kommentben, hanem a diszol@gyorikonyvtar.hu” e-mail címre! A helyes megfejtést elküldők közül 3 szerencsés játékos népszerű könyvekből összeállított csomagot nyer, egyenként több, mint 10 ezer forint értékben. Szóval tisztelgésre fel, lássuk David Bowie kedvenc könyveit!

2016.02.02