Humorban nem ismerünk tréfát

Online játék a Magyar Dráma Napja alkalmából

A Magyar Dráma Napja (szeptember 21.) alkalmából szeptember 22-én (hétfőn) online játékot indít a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Facebook-oldalán, melynek nyertese választhat magának egyet a fenti könyvek közül. A magyar irodalom egyik nagy értéke az a sajátos humor, ami a szórakoztató forma mögött gyakran a súlyos történelmi helyzeteknek, társadalmi visszásságoknak és emberi gyengeségeknek tart tükröt. Fedezzük fel a magyar dráma máig aktuális, mosolyt fakasztó gyöngyszemeit!

A játékban szeptember 22. és 26. között mindennap délelőtt kikerül egy feladat a könyvtár Facebook-oldalára, amelyre csupán a helyes megoldást NEM nyilvános kommentben, hanem a „diszol@gevk.hu” e-mail címre várják!

Az 5 napig (hétfő-péntek) tartó játék végén a legtöbb helyes választ beküldő, majd közülük a szerencsésen kisorsolt győztes nyereményként az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz, az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz és az 1001 könyv, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalsz című értékes kötetek közül választhat. Az összes megfejtés beküldési határideje (akár egyszerre, egyben is) szeptember 28. (vasárnap) éjfél! Hajrá!

2014.09.21