Városi Mikulás nap

Fehér Ló Közösségi Ház

December 6-án vasárnap, 9 és 17 óra között Városi Mikulás nap lesz Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban (Szent István király u. 140.). Játszóházak, kézműves foglalkozások, mesemusical és kézműves vásár várja az érdeklődőket.

Program:

9-17 óráig:

Játszóházak, kézműves foglalkozások: készítünk Mikulást, karácsonyi asztali díszt, szaloncukrot, csigatésztát, díszítünk mézeskalácsot, de lesz arcfestés és csillámtetoválás is.

Kézműves vásár: mézeskalács, szaloncukor, karácsonyfadíszek, karácsonyi asztaldíszek, levendulából készült ajándéktárgyak…

Az ünnepi hangulathoz a finom sütemények, bejgli, forró tea és egyéb, gyermekeknek és felnőtteknek való finomságok is hozzájárulnak.

10 és 15 óra: A HÓKIRÁLYNŐ

Mesemusical a Csillag Musical Társulat előadásában

H. C. Andersen története nyomán

Andersen híres meséje a szeretetről, és az összetartásról szól. Csodás látvány világ jellemzi a darabot, ami elvarázsolja és egy különös világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt. A darab, az író meséje nyomán készült, számos ismert karácsonyi dallal fűszerezve, és lenyűgöző táncjelenetekkel gazdagítva.

Meghitt és egyben szórakoztató téli színházi élmény minden korosztály számára, 60 percben.

Belépőjegy: 1000 Ft.

11 és 16 óra: MIKULÁSVÁRÓ – közös éneklés Sági Tündével,

aki segít a gyermekeknek és szüleiknek előcsalogatni a Mikulást, aki nemcsak apró ajándékokkal kedveskedik, de közös fotót is készíthetnek vele a családok.

További információ: 96 / 206-307

 

2015.12.04