Családi programok

A győri FILO-Pontban

December 13-án (vasárnap) délelőtt, 10 és 11 óra között Zenekuckó - Játék a dalok szárnyán címmel komplex zenés foglalkozást tartanak a FILO-Pontban (Győr, Kálóczy tér 15.) óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek. A téma ezúttal: Az év ritmusa – avagy pattanjunk ki, mint a rügy tavasszal, nyúljunk a nap felé nyáron, pottyanjunk le éretten ősszel, s bújjunk a hótakaró alá télen!

A foglalkozás zenei képességeket, mozgást, képzeletet, kifejezőkészséget fejleszt hangszerekkel kísért nép- és műdalokkal. A foglalkozást Solymos Éva vezeti. Belépődíj: 1000 Ft. Testvéreknek kedvezmény.


December 13-án (vasárnap) délelőtt, 11 és 14 óra között Alkoss velünk! címmel karácsonyi ajándékkészítésre invitálják a felnőtteket és a gyerekeket a FILO-Pontba (Győr, Kálóczy tér 15.). Miket készíthetnek? Apró ajándékokat különböző technikákkal (karácsonyi díszítések, méhviasz gyertyák, origami díszek, hóemberkék, hótündérek, gyöngy hópihék, csillámos gyurmából díszek stb.). Belépődíj: 2000 Ft, amiben a hozzávalók ára is benne foglaltatik. Családoknak és diákoknak kedvezmény.
További információ: www.ujakropolisz.hu

 

2015.12.03