Generációk egymásért

Kapcsolaterősítő program a Sziget-kék Közösségi Térben

A különböző okokból eltávolodott generációk összehozását célozza a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesület legújabb ingyenes programja, amely november 4-én indul a Családsegítő Szolgálat Sziget-kék Közösségi Terében (Szigethy Attila út 109.).

A Kommunikáció Élmény Kreativitás, azaz KÉK elnevezésű program keretében fiatalokat, középkorúakat és időseket egyaránt várnak, az alsó korhatár 11 év, s lényege egymás megismerése, a közös élmények révén a bizalom erősítése, együttműködés a közös alkotás megélésével, melyek révén a különböző nemzedékek együtt teremthetnek értéket. Az élményt nyújtó szabadidős tevékenységek során, a családi értékek jobb megismerésével, a program elősegíti a generációk kölcsönös tiszteletét, a nemzedékek közti pozitív kapcsolatok erősítését. A tíz foglalkozásból álló program során készül például gyűjtemény anyáink, nagyanyáink, dédanyáink étel- és életreceptjeiből, és feszültségcsökkentő készségeket is elsajátíthatnak a résztvevők.

A GÉMKapocs program szakmai vezetője dr. Bazsika Erzsébet, aki sokoldalúan képzett szakember, négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik egészségfejlesztési, mentális egészségfejlesztési programok tervezésében és megvalósításában.

Jelentkezni legkésőbb a program indulásáig, november 4-ig a gyekhe@gmail.com e-mail címen, illetve a 06-30/622-1449-es telefonszámon lehet.

2015.10.24