Magyar Dal Napja 2014.

Szeptember 14.

Ha a nagyszabású rendezvényekről beszélünk, akkor méltán kerül élvonalba hazánk egy igen kedveltté váló őszi eseménye, a hazai zene egyik legvártabb ünnepe, a Magyar Dal Napja. Az egész országban helyszínek százain tűnnek fel a zenészek, hogy egy teljes napon át a zenével kényeztessék a közönséget. 2014-ben a Magyar Dal Fővárosa Hévíz lesz. De további nyolc vidéki és tizenkét budapesti helyszínen zajlanak majd a programok.

Ezen a napon tényleg nem számít a stílusű: pop, rock, jazz, blues, népzene, világzene, profi és amatőr egyaránt megfér egymás mellet, mi a közönség soraiban pedig csak jól járunk, hiszen egy felejthetetlen napot tölthetünk a magyar zenével és a magyar zene legjobb előadóival.

Az ország egyik legnépszerűbb fürdőhelye, Hévíz nem szűkölködik kulturális és szórakoztató programokban az év más időszakaiban sem, ám a Magyar Dal Napjára egészen különleges tervekkel készülnek. A péntektől vasárnapig tartó fesztivál alapvetően a múltidézés jegyében zajlik, a város szinte minden pontján zene szól, és még a magyar dal hőlégballonja is felemelkedik a felhők fölé.

További információ: http://www.magyardalnapja.hu/

2014.09.07