Mássz ki az Egérfogóból!

Nyertesekkel ért véget az 5 napig tartó online Agatha Christie-játék

Ha szerencsésen kezdődik a hétfő, ugyan mi baj is történhetne? Főleg egy Agatha Christie-rejtvényből történő kikecmergés után, hiszen a valaha élt egyik legnagyobb krimiíró szövevényes elméjéből fűzött kvízkérdéssorra sok-sok helyes megfejtés érkezett, melyek közül mutatjuk a három kisorsolt szerencsést!

Az 5 napig tartó, online játék apropója Agatha Christie 125. születésnapja volt, melyet szeptember 15-én ünnepeltünk. A szórakoztató bűnügyi irodalom angol királynőjének élete és regényei kimeríthetetlen (kvíz)forrást jelentenek, mi összesen 10 kérdést állítottunk össze, melyekre döntő többségében helyes válaszok érkeztek a megadott vasárnap éjféli határidőig. Így hát felesleges lett volna tovább húznunk az idegeket (ezt A.C. fokozottan megtette helyettünk életművében), rögtön sorsoltunk a játékosok közül!

A jó hír, hogy végül hárman is örülhetnek: Kincs Lilla, Ábrahámné Horváth Márta és Érsek Viktor, akik egyaránt 2-2 Agatha Christie-könyvvel, illetve rejtélyes bűnüggyel lettek gazdagabbak. A nyerteseket e-mail-ben értesítettük, és egyúttal jelezzük, hogy a megyei könyvtár és a Győri Szalon újabb online játéka köszön be hamarosan, így hát mindenki legyen résen (vagy ha úgy tetszik, készen)!

2015.09.21