Legendák nyomában + Esti séta és hajózás

Tematikus városnéző séták

Szeptember 19-én (szombaton) két programmal várja az érdeklődőket az Origina Balance Kft.: 9.30-kor egy érdekes sétához lehet csatlakozni, mely a Legendák és igaz történetek címet viseli, 18.00-kor pedig esti sétahajózáson vehetnek részt Győrben. 

Legendák és igaz történetek:

Győr közismert legendáin kívül számos érdekes történetet ismerhet meg, aki csatlakozik ehhez a tematikus városnéző sétához. Mindenki számára érdekesek azok a csodás legendák és történetek, amelyek hosszú időn át a városhoz kötődtek. Megtudhatjuk, miért kukorékolt a vaskakas, és miért állítottak „vasfát" a Széchenyi téren.
Feltárul a titok Winnetou és Győr kapcsolatáról, valamint leleplezzük a lőcsei asszony „fehérségét". És még további legendás történet.... Keressük a gyöngyöket, amelyek igazak, de néha mégis meghamisították őket. Legenda vagy igaz történet? Öné a választás szabadsága. 
Részvételi díj: 2000 Ft, klubtagoknak, diákoknak és nyigdíjasoknak 1500 Ft.Találkozási pont: Városháza

Esti séta és hajózás:

Az egyre szépülő vízpartok és az alkonyi fények elvarázsolják a turistákat. Ezen a programon egy kellemes séta után - miután a barokk belvárosból is ízelítőt kapnak, hajóra szállhatnak és hangulatos hajókázás közben ismerkedhetnek meg győri történetekkel. A hidak, a Radó-sziget, a vár, a várfalak, külső városrészek látványa adja a díszletet ehhez a sétahajózáshoz.
Részvételi díj:  2.900,- Ft, klubtagoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak: 2.400- Ft. Találkozási pont:  Bécsi kapu tér.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Bejelentkezés: www.gyeregyorbe.hu, idegenvezetes.gyor@gmail.com.

2015.09.10