1267

EFOTT 2015

Velence, július 14-19.

Idén Velencén rendezik meg július 14. és 19. között az EFOTT Fesztivált, az ország legnagyobb hallgatói buliját. Az EFOTT azonban nemcsak buli, hiszen a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók kulturális- és sport életének fellendítésére is. 2015-ben a házigazda az Óbudai Egyertem.

Bővebb információ és részletes program a fesztivál honlapján található.

Az EFOTT szó elhangzását követően szinte már automatikusan eszünkbe jut az idén jubiláló rendezvény szlogenje: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a hallgatók kulturális- és sport életének fellendítésére is, folyamatos látogatói rekordokat döntve. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is. Az EFOTT egyik legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás mellett vízparti nyaralás lehetőséget is biztosítson a fesztiválozók számára.

2015-ben ismerős helyszínen, Velencén kerül megrendezésre Július 14-19.között hazánk leglazább fesztiválja. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából nagyobb parti lesz, mint valaha!

2015.07.06