1248

A dzsungel könyve

Weöres Sándor Színház

Május 29-én pénteken, 19 órától A dzsungel könyve című musicalt mutatják be a Weöres Sándor Színház Nagyszínpadán (Szombathely, Akacs M. u. 7.) Az előadás megtekintése 10 éves kortól ajánlott! Jegyár: 2.900 Ft (nyugdíjas jegyár: 2.200 Ft, diák jegyár: 1.900 Ft) Jegyárusítás a Király utcai jegyirodában.

Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve című musical (Rudyard Kipling azonos című könyve alapján) Két felvonásban szünettel - 150 perc

A dzsungel könyve a magyar musical irodalom egyik kiemelkedő klasszikusává nőtte ki magát. Dés László magával ragadó zenéje, Geszti Péter szellemes dalszövegei és Békés Pál pörgő dramaturgiájú történetmesélése egyaránt kedvence lett kicsiknek és nagyoknak. Igazi családi szórakozás. Most végre a szombathelyi közönség is találkozhat a művel, méghozzá egy varázslatos látványszínházi köntösbe bújtatva, melyet az a Horgas Ádám rendez, aki maga is szereplője volt A dzsungel könyve 17 évvel ezelőtti ősbemutatójának. Az ifjú Maugli, a szerethető Balu, az anyáskodó Bagira, az öreg Akela, a kegyetlen Sír Kán, a hipnotizáló Ká, a haszonleső Csil, emberek, farkasok, majmok, keselyűk, félelmetes és szerethető fenevadak mesélnek a kötődésről, az elfogadásról és a szabadságról. A szemünk láttára cseperedik férfivé az árván maradt Maugli, hogy igazságot tegyen és megtalálja az igazi otthonát.

További információ: 94/319-289

http://www.wssz.hu/tartalom/cikk/a-dzsungel-konyve

2015.05.19