Galopp 2.0

Vándorló színházi játék a GO-K-ART (KIMI) csoporttól

Május 21-én, csütörtökön 15 óra 15-kor a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban (Eötvös tér 1.) Galopp 2.0 címmel vándorló színházi játék lesz a GO-K-ART (KIMI) csoport előadásában. Az előadás 12 éves kortól ajánlott.

„...Gyűjts lovagokat magad köré, és keresd meg a Szent Kelyhet a várban, melynek neve: Caa...’ Ne akadályozzon meg, hogy éppen felmostak, vagy hogy City busszal a városban jól lerobbansz. Ez nem egy makett...

Készüljetek fel az egész Kazinczyt betöltő mítoszrombolásra, a KIMIs GO-K-ART színjátszókör idei, Galopp című előadására! Az Artúr mondakört feldolgozó darabunkban többek közt olyan mindennapi iskolai események kerülnek színre, mint például a boszorkányégetés, hullaszállítás és a Szent Grál felkutatása. Jókedv garantált, belépés díjtalan! ;)

Az előadás a XXV. Moson Megyei Nemzetközi Színjátszó Találkozón EZÜST minősítést és a Színházi kísérletezés különdíját kapta.


Szereplők: Heizer Barnabás, Horváth Benjamin, Horváth Gergely, Horváth Marcell, Kis Lilla, Léb Eszter, Obertol Róbert, Varga Franciska. A darabot Tóth Szilvia rendezte, a rendező munkatársa Zsenák Lilla volt. Köszönet a Dunaszigeti IKSZT-nek.

További információ az esemény hivatalos Facebook-oldalán található.

2015.05.15