Tóth Viktor Arura Trio koncert

Viator Jazz-Vacsorák Pannonhalmán

Július 25-én, pénteken 19.30 órakor a Pannonhalmi Apátsági Viator Étterem és Borbár teraszánTóth Viktor Arura Trio koncertjére kerül sor a Viator Jazz-Vacsorák programsorozatának részeként. Esőhelyszín a Viator Apátsági Étterem és Borbár.

A Viator Jazz-Vacsorák programjai a Viator Étterem és Borbár teraszának korlátozottabb befogadóképessége miatt bensőségesebb jellegű koncerteket nyújtanak, amelyek sajátosságai viszont, hogy a festői környezetben megszólaló igényes jazz-zenéhez az étterem gondosan válogatott alapanyagokból összeállított, különleges hangulatú vacsorát kínál.

Részvétel előzetes jegyvásárlással lehetséges! A belépőjegy ára 4500,- Ft, amely az étterem gondosan válogatott alapanyagokból összeállított ételeinek alkalmi kínálatából, illetve az itallapról történő fogyasztás árába beszámításra kerül.

A Tóth Viktor Arura Trio háromtagú együttesében Tóth Viktor szaxofont, Lukács Miklós cimbalmot, Orbán György pedig nagybőgőt szólaltat meg.

A kép a http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével a következő linken található: http://goo.gl/RuIJm5

2014.07.15