Múlt és jövő tudói. Témaváltozás!

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ

Május 8-án pénteken, 16 órakor indul a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ (Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.) Múlt és jövő tudói – ismeretterjesztő beszélgetéssorozat a múlt és a jövő szakembereivel című programja. A rendezvény a „Győri Tudás-Park – Kutatási, innovációs és tudástranszfer tevékenységek kialakítása a győri növekedési zónában a Széchenyi István Egyetem és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának együttműködésében” című (azonosítószám: TÁMOP 4.2.1C-14/1/Konv-2015-0005) pályázat keretében valósul meg.

Az interaktív panelbeszélgetések első felében egy, a műszaki és/vagy a természettudományok területén tevékenykedő „idős tudós”, vagy szaktekintély beszél életútjáról, egykori cégéről, a munkavégzés során felhasznált technológiákról, a győri ipartörténet mérföldköveiről, emlékezetes eseményeiről. A beszélgetőtárs: Mészáros Péter, a Mobilis szakmai és módszertani vezetője. A belépés díjtalan!

A nap témája: az élelmiszerbiztonság.

A múlt szakembere: Pozsgai József, a Pannon-Gabona Rt. egykori kereskedelmi igazgatója.
A jelen és a jövő szakembere: Dr. Tóth Tamás egyetemi docens (Nyugat-magyarországi Egyetem, Mezőgazdaság és Élelmiszertudományi Kar), az Adexgo Kft. ügyvezető igazgatója

További információ: http://www.mobilis-gyor.hu/

2015.04.28