1105

IV. Győri Impró Találkozó

A Zsinagógában és a Rómer Házban

Május 1-én (pénteken) és 2-án (szombaton) kerül sor a IV. Győri Impró Találkozóra a Zsinagógában (Kossuth u. 5.) és a Rómer Házban (Teleki L. u. 21.) az Import Impró Egyesület szervezésében. Résztvevők: Grund Színház, Momentán Társulat, Improvokálm, F.A.R.M. 11, Import Impró Társulat.

A Győri Impró Találkozót negyedik alkalommal rendezzük meg városunkban. Nem titkolt célunk olyan hagyományt teremteni, ami folyamatos megújulásban és változásban van, hiszen minden itt és most történik, a mi színházunk az adott helyzetekben teremtődik.

A kétnapos találkozón a különböző magyarországi improvizációs műhelyek színészei egy estében, egy színpadon lépnek fel – kijelenthetjük, hogy országosan egyedülálló előadásokat hozunk létre Győrben. Idén vendégeink a Grund Színházból, a Momentán, az Improvokál, és a F.A.R.M. 11 társulatokból érkeznek.

Hogy mit kínálunk a három vegyes csapatban játszott előadáson, magunk sem tudjuk pontosan megmondani. Gyertek el, és derítsétek ki, miféle koktél jön létre, ha öt improvizációs társulatot összekeverünk, összerázunk és hagyjuk kibontakozni az egyedi hatást! Ami nem lesz: szövegkönyv, sablonok, kiszámíthatóság. Ami lesz: 5 improvizációs társulat játszói két Epizódban, egy Csörtében. Egyébként meg fogalmunk sincs. :) Derítsétek ki Ti!

Program:

Május 1. 19.00-21.00 Epizód 1.- Helyszín: Zsinagóga (Kossuth u. 5)
Delegált játszók rögtönzött jelenetfolyamai szabályjátékokkal tarkítva
Játékvezetés: Import Impró Társulat – Grund Színház

Május 2. 15.00 – 16.30 Epizód 2. - Helyszín: Rómer Ház (Teleki u. 21.)
Delegált játszók rögtönzött jelenetfolyamai szabályjátékokkal tarkítvaŰ
Játékvezetés: Import Impró Társulat – Improvokál Társulat

Május 2. 19:00-21.00 Csörte - Helyszín: Rómer Ház (Teleki u. 21.)
Vegyes csapatok improvizációs összecsapása
Játékvezetés: Import Impró Társulat – Momentán Társulat

Jegyárak: előadásonként 1500 Ft felnőtteknek, 1000 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak. 3 előadásra szóló bérlet 3000 Ft felnőtteknek, 2100 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak.

Jegyfoglalás: szervezes@imime.hu

2015.04.22