Festival 4 You 2014 Komárom


Július 18-19-én a komáromi Monostori Erőd ad otthont Magyarország "legkiszámíthatóbb fesztiváljának", a Festival 4 You-nak. A rendezvény két napja alatt a legnépszerűbb magyar zenekarok lépnek színpadra a Quimby-től az Anna and the Barbies-on és a Magna Cum Laude-n át a New Level Empire-ig, a stílus kedvelőit pedig egy több, mint 12 órás Hip Hop Maraton várja majd.

Az egyébként is különleges helyszín két napra átalakul egy hatalmas zenemaratonná, amely két színpadon, kora délutántól várja színes programmal a látogatókat. A Fesztiválkalauz színpadon már kora délután elkezdődik a Hip Hop Maraton a stílus legkedveltebb képviselőivel, így ott lesz többek között a Hősök, Majka feat. Curtis (élő koncert), Essem, Den & Szánsi, a Jégóriások és a Wizards is.

A Festival 4 You különlegessége többek között az is, hogy a belépőjegy nemcsak a koncerteket, hanem a szabadidős programok díjmentes használatát is tartalmazza: vidámpark, élő csocsó, vízi foci, airsoft, "Egészség sziget": tanácsadás, mérések, Body Building bemutató, kisvonat használat az alábbi vonalon: Komárom belváros - Vasútállomás - Monostori Erőd, floorball, íjászat, Győr Sharks Amerikai foci bemutató és próbajáték, kalandpark, valamint az extrém sportok kedvelői számára Skyshoot Extreme Jump Tower, ahonnan akár 50 méterről is a mélybe lehet ugrani, s hogy még izgalmasabb legyen: mindezt kötél nélkül!

A belépőjegyek: Napi jegy elővételben: 4000,- Ft; Bérlet – kizárólag elővételben: 5500,- Ft; Napijegy a helyszínen: 5500,- Ft; 12 éves kor alatt - felügyelettel - a belépés díjmentes! A 2 nap részletes programja, a helyszínek, a fellépők és minden egyéb információ megtalálható a Festival 4 You Facebook-oldalán.

2014.07.09