9 éves a győri KIKA


Április 18-án, szombaton ünnepli a győri KIKA lakberendezési áruház (Királyszék u. 35.) 9. születésnapját. Programokkal, nyereményjátékokkal és születésnapi tortával várják az érdeklődőket.

A lakberendezési áruház 9. születésnapját vásárlóival közösen szeretné megünnepelni! A kicsiket ingyenes arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozás is várja. Legutóbbinál Cartoon Network rajzversenyen vehetnek részt a gyermekek a televíziós csatorna által felajánlott szuper ajándékcsomagokért cserébe. Továbbá a televíziós csatornával kapcsolatos rajzfilm kvízen Tropicarium – A cápás állatkert családi belépőt is nyerhetnek a gyerkőcök. A felnőtteknek is kedvez az áruház, hiszen aki ezen a napon kilencezer forint felett vásárol, részt vehet azon a sorsoláson, ahol az osztrák ékszerdoboz városkába, Mariazellbe, a Hotel Magnus Klause***-ba szóló családi hétvége a főnyeremény.

Az esemény kiemelt programjai:

15:00 – 16: 00 Gabalyda Bábszínház „Csipkerózsika, avagy az örök fiatalság titka” című előadása

17:00 – 17: 30 Ünnepélyes tortavágás a vásárlókkal a kika 9. születésnapjára a Tradíció Cukrászat jóvoltából

11:00 – 11: 20 és 13: 30 – 13: 50 Cartoon Network rajzfilm kvíz a gyerekeknek

14:00 – 14: 30 Mobilis Győr – Kísérleti Bemutató

17:30 – 18: 00 Tombolasorsolás, amelynek fődíja az Orange Ways által felajánlott 1 napos, családi buszos utazás Prágába, 2 felnőtt és 2 gyermek részére

Két különleges produkciót is megtekinthetünk családunkkal aznap a győri kika színpadán, fellépők: A-Force1 TSE és Natarádzs Tánccsoport. Kiállítóként az Okosgyerekek.hu fejlesztő játékaival, a Kapuczíner Kávémanufaktúra, valamint az Ízek a vadászházból manufaktúra finomságaival ismerkedhetünk meg közelebbről. A születésnapi ünneplés támogatója még a budapesti Tropicarium – A cápás állatkert.

 Érdeklődni lehet: http://www.kika.com/hu/aruhazaink/m/kika-gyor/


2015.04.13